Am nevoie de un server dedicat pentru website-ul meu

Ca proprietar al site-ului World-wide-web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca web page-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce tip de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este exact ce fel de internet hosting vei avea nevoie pentru internet site-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe care le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți come to a decision dacă website-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Internet hosting?

Shared internet hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire World wide web disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte internet site-uri treatment utilizează același components.

Aceasta înseamnă că internet site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza overallă a serverului. Treatment poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un internet site treatment a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor internet site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei treatment au început deja sau sunt dornici să își păstreze internet site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți internet site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web-site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în treatment aveți nevoie de internet hosting dedicat, atunci sperăm că internet site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat internet hosting, în standard, oferă web-site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web-site care nu practică măsuri de securitate solide, website-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Manage asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un individual de asistență strong.

Caracteristicile suplimentare care vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu suitable de găzduire pentru web page-ul dvs. Website.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, swift și personalizat pentru web-site-uri mai mari (sau internet site-uri care primesc mult trafic). Dacă ați început pe un strategy de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să server dedicat faceți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari online, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de site-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web page treatment este mai quick, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să confrontți improve la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un approach de găzduire comun ar putea potrivi web-site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe treatment o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare tip de proprietar al website-ului, toate susținute de uptime ninety nine,nine% și o garanție de forty five de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *